· Akselerator

Slik skaper vi resultater i våre vekstprogram

Etter å ha hjulpet godt over 25 vekstbedrifter over kneika og inn i riktig vekstkurve siden oppstarten i 2016, kan vi vise til svært gode resultater. 

Slik skaper vi resultater i våre vekstprogram

Tallenes tale er klar. Over 70 % av norske oppstartsbedrifter er historie i løpet av de første årene av sitt liv. Nærmere 90 % klarer ikke å skape betydelig vekst i løpet av sitt livsløp. Mange snubler etter den første euforiske gründerfasen, og man skal begynne å vokse utover de første kundene og kontraktene. Man skal begynne å bygge butikk. Og går inn i det som - ikke uten grunn - har blitt kalt dødens dal. 

Mange tror kapital er det som skal ta selskapet gjennom til den andre siden. Og kapital er viktig. Men vår filosofi er at kompetanse kommer først. Uten riktige hoder rundt bordet, tar du for mange dårlige beslutninger. Og med dårlige beslutninger, får du heller ikke tilgang på smart kapital. En ond sirkel mange oppstartsvirksomheter har blitt fanget i. 

De selskapene som blir tatt opp i ett av våre akseleratorprogram, sier ja til et intensivt løp med forretningsutvikling og vekst. Og de sier ja til å ha med seg en gruppe svært senior næringslivsressurser rundt lederbordet. I denne fasen av selskapets utvikling har du ikke nødvendigvis råd til å ansette en CFO, en markedsdirektør eller en salgssjef. Som del av våre program setter disse ressursene seg rundt bordet, og blir med å lede bedriften sammen med deg gjennom hele programperioden. Du er fortsatt sjef. Men vi legger all vår erfaring og hele vårt nettverk på bordet for at du skal lykkes. Da får du også lettere tilgang til de riktige pengene fra de riktige investorene.

Siden oppstarten har vi hjulpet over 25 vekstbedrifter til et taktskifte i ett av våre program. De aller fleste har fortsatt den offensive vekstkurven i etterkant av programmet.  

TA KONTAKT FOR EN UFORMELL PRAT

Sindre Darre

Partner Agera
sindre@agera.no

+47 938 25 269

Sindre startet Agera med kollega Andreas Wabø i 2016. Han har jobbet over 20 år i det private næringsliv, og har lang erfaring fra ulike lederroller i kommunikasjons- og PR-bransjen. Tidligere har han blant annet vært partner og viseadministrerende direktør i Geelmuyden Kiese, samt nestleder i PR-byrået JKL Norge.