Innovasjon driver oss

Agera Consulting

Agera er et konsulentselskap som er spesialisert innen innovasjon og strategi. Vi fusjonerer startup-metodikk og erfaring fra tradisjonell rådgivning for å drive innovasjon i etablerte selskaper.

Som barn utforsker vi og lærer nye ting hele tiden. Når vi blir eldre bruker vi mindre tid på å utforske og mer tid på å forbedre det vi allerede kan. Sånn er det også med de fleste virksomheter. Jo eldre og mer etablerte de blir, jo mindre tid bruker de på å utfordre og utforske nye muligheter. De mister fart og blir forbikjørt av unge, innovative selskaper.

Vi er til for de etablerte og inspireres av nykommerne
Agera er et tverrfaglig konsulentselskap som hjelper etablerte virksomheter med å utforske, teste og kommersialisere nye vekstmuligheter. Gjennom vår tosidige satsning på oppstartsselskaper og etablerte selskaper får vi unik erfaring med både å utforske det nye og utvikle det eksisterende.

Lean Innovation og Design Thinking er velkjente metoder i startup-verden. Vi bruker blant annet disse metodene for å hjelpe etablerte selskaper innovere og skape verdi.

EN8A1438-Edit.jpg
agera_innovasjon.jpg