Innovasjon

arrow_downward close

En ny ide er ikke en innovasjon før den løser et behov for kunden og er økonomisk bærekraftig. Agera hjelper virksomheter med å utvikle gode ideer til reelle innovasjoner med lønnsomme forretningsmodeller. Det gjør vi ved å tilegne oss relevant innsikt, legge strategi i samarbeid med kunde, og teste og implementere i markedet.

Vi har ikke troen på at sluttproduktet er en rapport i PowerPoint med planer for fremtiden. Vi er med gjennom implementeringen av innovasjonen, helt ut til nytte for målgruppen – og for din virksomhet.

Agera er spesialisert på å hjelpe store organisasjoner med innovasjon. I tillegg jobber vi med tidligfaseselskaper i vår egen portefølje og har alltid en fot plantet i den agile verdenen til startups. Erfaringen er at det gir verdi til de store organisasjonene vi samarbeider med.

Eksempler på innovasjonstjenester vi gjør:

  • Utvikling og implementering av innovasjonsstrategier.
  • Skape og implementere konkrete innovasjonstiltak basert på ledende innovasjonsmetodikk som Lean innovasjon og Design Thinking. Herunder spinoffs i store selskaper for å finne nye vekstmuligheter basert på eksisterende drift.
  • Intern innovasjon (intraprenørskap) – Rådgivning til interne innovasjonssatsinger og oppsett av innovasjonsavdelinger eller -selskap.
  • Ekstern innovasjon (partnerskap) – Samarbeid mellom eksisterende oppstartsbedrifter og modne selskaper for å løse utfordringer.
  • Inkubatorer – Etablering av en inkubator i tilknytning til din organisasjon for å teste ideer og lære av de minste og raskeste.
  • Rammeverk og modeller for innovasjon. Alle våre modeller tar utgangspunkt i anerkjent innovasjonsmetodikk hvor vi skreddersyr løsninger avhengig av kundens behov, samt gir opplæring. Målet er at virksomheten selv skal drive med effektiv innovasjon.