OM AGERA

Å kutte kostnader er ikke vårt fag. Ikke synes vi det er særlig artig å jobbe med heller. Vi er aller best når vi kan finne og forløse virksomheters egentlige potensial. Skape vekst og utvikling. Og jobbe med å få folk til å lykkes sammen. Derfor kombinerer vi kompetanse fra strategi, finans, kommunikasjon, organisasjon, ledelse, salg og merkevarebygging for å sikre at de viktigste vekst- og lønnsomhetsdriverne jobber effektivt sammen mot felles mål. 

Andreas Wabø, Sindre Darre og Tom Holmen etablerte Agera i 2016. De tre har bygget selskapet sammen med et svært kompetent Agera-team de siste årene.

Er du vår neste rådgiver?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige, uredde folk med litt funk og masse engasjement! Vi skal vokse markant i 2023, og ser spesielt etter deg som har kompetanse og interesse innenfor disse tre feltene: 

  • Strategi. Forretningsstrategi på ulike nivå, samt gjerne også spesifikt innovasjonsstrategi og mobilisering/implementering. 
  • Market excellence. Kompetanse innen merkevarestrategi, markedsstrategi, go-to-market, design av kundereise og kanalstrategi.  
  • Sales excellence. Salgsstrategi, taktisk/operativ segmentering, design og utvikling av kommersielle styringsmodeller, CRM, og utvikling av verdiforslag.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat eller send en åpen søknad til vibeke@agera.no eller ring +47 930 08 289 

«Agera representerer noe nytt som jeg har savnet i mange år.

Gjennom alle mine år som CEO i internasjonale virksomheter har jeg savnet eksterne sparringspartnere som er i stand til å kombinere erfaringsbasert nytenking og nybrottsarbeid med det mer klassiske strategi- og organisasjonsutviklingsarbeidet. I Agera så jeg at nettopp dette var en del av DNA-et, og jeg vurderte derfor styrelederrollen som både spennende og relevant. Med en forretningsmodell som nå er videreutviklet og et svært kompetent team på plass, så er jeg overbevist om at vi har mye å tilføre store deler av norsk næringsliv.»

- Morthen Johannessen, Styreleder Agera