OM AGERA

Andreas Wabø og Sindre Darre etablerte Agera i 2016. Like etter kom Tom Holmen med på laget, og de tre har bygget selskapet sammen med et svært kompetent Agera-team de siste årene.

Agera ble, som mange andre gründervirksomheter, startet som et resultat av en frustrasjon. Vår frustrasjon handlet om bokser og silotenkning. Barrierer som vi mente stod i veien for å skape de beste resultatene for kundene våre.

Vi ville lage et mer moderne rådgivningsselskap. Et miljø som bygget bro mellom start-up arenaen og etablert næringsliv. Og som utfordret de tradisjonelle faglige siloene. Vi ønsket en mer helhetlig tilnærming til strategi og endringsarbeid. Les - en mer helhetlig tilnærming til å skape lønnsom og rask vekst for de selskapene vi jobbet med. 

Å kutte kostnader er ikke vårt fag. Ikke synes vi det er særlig artig å jobbe med heller. Vi er aller best når vi kan finne og forløse virksomheters egentlige potensial. Skape vekst og utvikling. Og jobbe med å få folk til å lykkes sammen. Derfor kombinerer vi kompetanse fra kommunikasjon, strategi, finans, organisasjon, ledelse, salg og merkevarebygging for å sikre at de viktigste vekst- og lønnsomhetsdriverne jobber effektivt sammen mot felles mål. 

Slik skaper vi suksesshistorier sammen med kundene og selskapene våre.  

 

Er du vår neste rådgiver?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige, uredde folk med litt funk og masse engasjement!
Ta kontakt for en uformell prat eller send en åpen søknad til andreas@agera.no eller ring +47 930 99 499 

«Agera representerer noe nytt som jeg har savnet i mange år.

Gjennom alle mine år som CEO i internasjonale virksomheter har jeg savnet eksterne sparringspartnere som er i stand til å kombinere erfaringsbasert nytenking og nybrottsarbeid med det mer klassiske strategi- og organisasjonsutviklingsarbeidet. I Agera så jeg at nettopp dette var en del av DNA-et, og jeg vurderte derfor styrelederrollen som både spennende og relevant. Med en forretningsmodell som nå er videreutviklet og et svært kompetent team på plass, så er jeg overbevist om at vi har mye å tilføre store deler av norsk næringsliv.»

- Morthen Johannessen, Styreleder Agera